Turvallisuus
Henkilökortti kulkee mukana
Henkilökortti kulkee mukana

Mukkulankatu 19 -kiinteistössä opiskelijoilla ja henkilökunnalla on henkilökohtaiset kulkukortit, jotka toimivat avaimina.

Henkilökorttia tulee kantaa näkyvällä paikalla tiloissa liikuttaessa.

Vierailijat saavat myös oman kortin aulapalveluista.

Kaikki tilojen käyttäjät voivat omalla toiminnallaan osaltaan edistää turvallisuutta ja hyvän turvallisuuskulttuurin kehittymistä.

Osa tiloista avoinna 24/7
Osa tiloista avoinna 24/7

Kampus toimii 24/7. Joihinkin tiloihin opiskelijat pääsevät turvallisuussyistä vain henkilökunnan läsnä ollessa.

Jokainen tilojen käyttäjä on omalta osaltaan vastuussa siitä, että ovia ei teljetä auki eikä sisätiloihin pääse asiattomia henkilöitä.

Jos tiloissa näkee epäilyttävää toimintaa tai asiattomia kulkijoita, tulee asiasta ilmoittaa aulapalveluhenkilökunnalle ja/tai vartijalle.

Hätätilanteissa otetaan suoraan yhteyttä hätäkeskukseen puhelinnumeroon 112.

Tutustu pelastussuunnitelmaan
Tutustu pelastussuunnitelmaan

Kiinteistön pelastussuunnitelma löytyy LAMKin intranetista (Respa). Lisäksi eri puolilla on jaossa Turvallisuusopasta, jossa on ohjeita erilaisiin hätätilanteisiin.

Poistumistilanteissa on tärkeää käyttää aina lähintä mahdollista uloskäyntiä. Tiloihin on hyvä tutustua jo ennakolta ja huomioida poistumisreitit, alkusammutusvälineet, ensiapuvälineiden ja defibrillaattorien sijainnit sekä muut pelastautumista ja pelastamista tukevat asiat. Kiinteistössä toteutettaviin turvallisuuskävelyihin ja poistumisharjoituksiin tulee kaikkien lamkilaisten osallistua,  kun niitä järjestetään.