Opiskelu ja työskentely
Start up/Pop up -toiminta opiskelijoille
Start up/Pop up -toiminta opiskelijoille

Yrittäjyyteen liittyvät erilaiset tapahtumat ja käsillä tekemisen työnäytteet sekä myynti vaativat erilaisia showroom-tiloja.

Näissä tiloissa voi olla tuotteisiin liittyvän showroomin (näyttelyt, myynti) lisäksi tilaa erilaisten palveluyrittäjyyden tarpeisiin, vaikkapa työnäytöksille, yritysidean kehittämiselle tms.

Osa tiloista on yhdistettävissä isommaksi tilaksi ja kaikki tilat ovat Tapahtuma-areenan yhteydessä, joten toiminta voi avautua myös tilan edustalle.

Pop up -yrittäjyydelle varatut viisi tilaa sijaitsevat ala-aulan läheisyydessä LAMK Shopin vieressä.

Tapahtumien järjestäminen
Tapahtumien järjestäminen

Kampukselta löytyy monipuolinen valikoima erilaisiin tapahtumiin soveltuvia tiloja. Oli suunnitteilla sitten kongressi, juhla, urheilutapahtuma, kokous, festivaali tai messut, NiemiCampuksen tilat muuntuvat tapahtuman tarpeisiin.

Tapahtuma-Areena tukitiloineen on varattavissa myös yhteistyökumppanien ja ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien tapahtumiin.

Tapahtuma-Areena on LAMKin oman väen varattavissa suoraan varausjärjestelmästä. Yhteistyökumppanit ja ulkopuoliset tapahtumanjärjestäjät voivat varata tilan NiemiCampuksen myyntipalvelusta.

Tukea tapahtumanjärjestämiseen saa tarvittaessa LAMKin tapahtumapalveluilta eli LAMK Eventsiltä.

Lisätietoja:

Marjo Leppä
p. 044 708 1316
marjo.leppa@lamk.fi

Oppimisympäristöt
Oppimisympäristöt

LAMKES Entrepreneurship Society

LAMKES on opiskelijayritys, joka huolehtii Lahden alueen opiskelijaliiketoiminnasta.

LAMKES yhdistää opiskelijat, yliopistot ja yritykset yhdeksi yhteiseksi verkostoksi. Tehtävänä on auttaa opiskelijoita kasvattamaan liikeideoitaan ja pääsemään mukaan yritystoimintaan.

LAMKES toteuttaa strategiansa käytännössä järjestämällä seminaareja, työpajoja, start up -ohjelmia ja muita tapahtumia.

LAMKES Facebookissa


SimuLti

Simulaatiokeskus SimuLti tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa teoriaosaamista käytäntöön turvallisissa olosuhteissa.

Simulaatio-oppimisella tarkoitetaan menetelmää, jossa opiskelija pääsee harjoittelemaan todellisen tuntuisissa tilanteissa työelämässä tarvittavia taitoja. Menetelmä soveltuu erittäin hyvin erilaisten teknisten ja ei teknisten taitojen harjoitteluun.

Lue lisää

Linkku

LINKUssa kokeillaan erilaisia liikkuvia hyvinvointipalveluja Päijät-Hämeen alueen asiakkaille.

LAMKin ja Salpauksen opiskelijat ovat aktiivisesti mukana kehittämässä ja toteuttamassa LINKUssa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluja yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän (PHHYKY) henkilöstön kanssa.

Linkku tarjoaa mm.

  • toiminta painottuu erilaisiin hyvinvointia mittaaviin testeihin sekä toimintakyvyn että terveyden edistämisen ohjaukseen.
  • eri-ikäisille asiakkaille jaetaan hyvinvoinnin palveluohjausta
  • koululaisille sekä neuvola ikäisille tehdään hammashuoltoa ja erilaisissa tapahtumissa käydään antamassa tietoa suunterveydenhuollon edistämisestä

Lue lisää

 

DuuniExpo

DuuniExpo tuo Lahden Messukeskukseen vuosittain tuhansia messukävijöitä tutustumaan alueen yrityksiin ja työnantajiin sekä kuuntelemaan tunnettujen ihmisten menestystarinoita. Opiskelijoiden lisäksi DuuniExpo tuo saman katon alle alueen kuluttajat ja työnhakijat.

Lue lisää

 

Motions

Motions on fysioterapiaopiskelijoiden osuuskunta, jonka palveluihin kuuluvat erilaiset hyvinvointipalvelut, kuten yksilö- ja ryhmänohjaukset, liikunta- ja kehonhuoltopalvelut, työhyvinvointipäivät, ergonomiakartoitukset sekä testipaketit.

Lisäksi Motions järjestää erilaisia tapahtumia ja tarjoaa monipuolisia palveluita opiskelijoille, yksityishenkilöille, yrityksille, urheiluseuroille ja yhteisöille.

Lue lisää