Opiskelu ja työskentely
Opiskelijapalvelukeskus
Opiskelijapalvelukeskus

Opiskelijapalvelukeskus sijaitsee kampuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Opiskelijapalvelukeskuksen tarjoamia palveluja ovat:

  • neuvonta
  • rekisteripalvelut
  • haku- ja valinta-asiat
  • stipendi- ja apuraha-asiat

Lue lisää

Tutorit
Tutorit

Opiskeluun liittyviin kysymyksiin ja opintojen suunnittelun tueksi on tarjolla monenlaista ohjaus- ja neuvontapalvelua.

Opintojen ohjauksen keskeisiä toimijoita ovat opettaja- ja opiskelijatutorit, opintoneuvojat sekä opintokoordinaattorit.

Ensisijaista ohjausta opiskelijalle antaa oma opettajatutor.

Opiskelijatutorointi on LAMKOn järjestämää vertaisohjausta, jossa vanhempien vuosikurssien opiskelijat jakavat kokemuksiaan, osaamistaan ja tietojaan uusille opiskelijoille.

Opintojen ohjaus ja tutorointi
Vertaistutorointi

 Opiskelijavaihdon palvelut
Opiskelijavaihdon palvelut

Opiskelijavaihdon palvelut vastaavat kaikkiin opiskelijavaihtoon liittyvissä kysymyksissä ja ohjeistavat opiskelijoita käytännön asioissa. Opiskelijavaihdon palvelut järjestävät yleisiä infotilaisuuksia sekä tapahtumia liittyen opiskelijavaihtoon.

Opiskelijavaihdon palvelut tavoitat tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 tilasta A205.  Opiskelijat voivat lukea lisätietoja Respasta.

Yammerista opiskelijavaihdon palvelut löytää ryhmästä Student Exchange Services. Ryhmässä tiedotetaan ajankohtaisista asioista sekä muistutellaan infoista, tapahtumista yms. Mikäli opiskelija on kiinnostunut lähtemään vaihtoon, on tämä ryhmä seuraamisen arvoinen!

Kirjastopalvelut
Kirjastopalvelut

Korkeakoulukirjasto Industrian löydät kampuksen 2. kerroksesta. Toimimme kahdessa erillisessä tilassa, joten kysy rohkeasti, jos hyllyt tuntuvat loppuvan kesken! Verkossa kirjasto on kellon ympäri.

Kirjastosta löytyvät kurssikirjat, kattava käsikirjasto sekä asiantuntija-apu tiedonhankinnan pulmissa. Masto-Finna -verkkopalvelussa pääset lukemaan e-kirjoja ja artikkeleja kotimaasta ja ulkomailta.

Kirjastosta saat oppia tiedonhankinnassa ja tiedon arvioinnissa sekä neuvoja korkeakouluopintoihin sopivien lähdeaineistojen löytämiseen ja lähdemerkintöihin.

Näin pääset alkuun:

  • KORTTI. Täytä kirjastokorttihakemus netissä, ja voit noutaa kortin jo seuraavana arkipäivänä. Ota mukaasi kuvallinen henkilötodistus.
  • KIRJA. Tarvitsemasi aineiston paikannat Masto-Finnassa, joka on palvelumme sydän. Voit tallentaa hakuja ja listata suosikkejasi.
  • KOTIIN. Lainaus onnistuu lainausautomaatilla, tarvitset vain tuon kirjastokortin. Uusi lainasi Masto-Finnassa, jossa voit tehdä myös varauksia.

Tule asiakkaaksemme, autamme sinua oppimaan!

Lahden korkeakoulukirjasto
Kirjaston FB-sivut ja Twitter

LAMK Support
LAMK Support

Terveydenhoitaja

Opiskelijaterveydenhuolto palvelee maaliskuuhun 2019 saakka Svinhufvudinkatu 2 A:ssa. Ajanvaraus ja palveluneuvonta: 044 416 3658.

Terveydenhoitajat pitävät erilaisia hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen liittyviä teemapäiviä ja esimerkiksi terkkapysäkki-tapahtumia kampuksella.

 

Opintopsykologi

Opintopsykologipalvelut edistävät opintojen sujuvuutta ja opiskelijan hyvinvointia. Ajanvaraus tehdään puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Opintopsykologipalvelut ovat opiskelijalle maksuttomia. Etukäteen varattavien ohjauskeskustelujen aiheita ovat tyypillisesti aikaansaamisen tehostaminen, stressinsäätely, opiskeluympäristöön tai elämänmuutoksiin sopeutuminen sekä esiintymisjännityksen, uupumuksen tai masennuksen helpottaminen. Vastaanotto on Mukkulankatu 19:ssä, palvelutilassa A146.

Simo Ahonen, opintopsykologi
psykologi@lamk.fi
p. 044 708 0476

 

Erityisopettaja

Erityisopettaja tarjoaa laaja-alaista tukea oppimiseen ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Ole yhteydessä erityisopettajaan, jos tarvitset tukea esimerkiksi oppimaan oppimisen taitojen kehittämisessä, oppimisstrategioiden tunnistamisessa tai missä vain oppimiseen liittyvässä asiassa, jossa koet tarvitsevasi ulkopuolisen apua, tukea ja näkemystä. Erityisopettaja vastaa myös lukitestauksesta ja tuen suunnittelusta. Erityisopettaja auttaa myös CV:n ja työhakemusten laadinnassa ja omien vahvuuksien löytymisessä ja esille tuomisessa.

Erityisopettaja on tavattavissa taas joulukuusta 2018 eteenpäin.

Juha Tiitta
erityisopettaja@lamk.fi
p. 044 708 1687

 

Pappi

Oppilaitospappi toimii kuuntelijana elämän iloissa ja suruissa. Papin vastaanotolla pääsee pohtimaan elämää vaitiolovelvollisen ihmisen kanssa vakaumuksesta riippumatta.

Oppilaitospappi: pappi@lamk.fi

Sonja Turunen
sonja.turunen@evl.fi
p. 044 7191 203

Lamkooma, kahvila-baari

Lamkooma on opiskelijoiden olohuone. Tule nauttimaan rennosta ilmapiiristä sekä opiskelijaystävällisistä hinnoista opiskelijakunta LAMKOn pyörittämään uuteen kahvila-baariimme. Meillä voit herätellä itsesi uuteen päivään erikoiskahveilla, tehdä ryhmätöitä nauttien samalla jotain kevyttä purtavaa tai huokaista helpotuksesta vaikean tentin jälkeen kera kylmän oluen. LAMKOn jäsenenä saat huimia etuja.